Goeiedag!Wij zijn apothekers Ilse en Charlotte en samen met apothekersassistent Bart zijn we er om naar u te luisteren, te adviseren, gerust te stellen, door te verwijzen waar nodig en dit allemaal in een familiale omgeving.

Wij willen uw vertrouwde apotheekteam zijn waar u terecht kan voor kwalitatieve, persoonlijke zorg en dit in overleg met de andere leden van uw zorgteam, waar nodig.

Farmaceutische zorg komt erop neer dat we u informeren en adviseren over een gezonde levensstijl, maar ook over het correct gebruiken van geneesmiddelen en andere producten.

We vinden een vriendelijk en laagdrempelig contact met onze patiënten erg belangrijk. We bieden een luisterend oor en denken actief mee naar oplossingen. Door zorgvuldig gekozen samenwerkingen met andere zelfstandige zorgverstrekkers, kunnen we gericht doorverwijzen als dat nodig is.

Daarom kiezen we er ook voor om geen webshop te hebben. Bij ons hoeft u niet zelf op zoek naar een oplossing voor uw probleem. Online krijgt u bovendien vaak goedbedoelde raad die niet altijd van hoge kwaliteit is. Dankzij de talrijke niet-gesponsorde opleidingen die we in onze vrije tijd volgen, maken we met onze kennis echt het verschil. Lokaal winkelen is bovendien beter voor het milieu en onze glimlach krijgt u er gratis bij!

Weinig tijd om zelf langs te komen? Bel ons, schrijf ons een e-mail of stuur een berichtje via de app. Levering aan huis is altijd mogelijk!

Tot gauw!

Ilse, Bart & Charlotte

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.